shutterstock_687894850-industriele-reiniging

Industriële reiniging

Industriële reiniging
Voor fabrieken, productiebedrijven, werkhallen en opslagplaatsen

Om uw bedrijfsprocessen en productie efficiënt en optimaal te laten verlopen, is het noodzakelijk uw machines, installaties, productielijnen en werkplaatsen op tijd te reinigen en te onderhouden. Cleanfix is gespecialiseerd in industriële reiniging. Of het nu gaat om de dagelijkse schoonmaak of het periodiek verwijderen van hardnekkig productievuil zoals olie, smeermiddelen, lijm- of lakresten, Cleanfix verwijdert industrieel vuil effectief en snel.

Industriële reiniging van hardnekkig vuil

Veilig, effectief en snel

Het industrieel reinigen van productielijnen en machineonderdelen is belangrijk, maar mag niet ten koste gaan van de productie zelf. Cleanfix zorgt met de juiste aanpak, afstemming en planning dat uw productieprocessen niet of nauwelijks worden verstoord.

Uw productieprocessen lopen zoveel mogelijk door

Wij verdiepen ons in uw specifieke situatie. Welke machines betreft het? Hoe verlopen productieprocessen? Op welke tijden moeten machines voluit en optimaal draaien? Vervolgens bepalen we de meest geschikte momenten om de industriële schoonmaak uit te voeren en plannen we samen met u de werkzaamheden.

Industriële reiniging

Hoe kunnen wij u helpen?

Ontvang direct een vakkundig advies

Industrieel reinigen machineonderdelen

Reinigen van moeilijk bereikbare machineonderdelen en oppervlakten

Om industriële machines en productielijnen grondig en hygiënisch te reinigen is het soms noodzakelijk delen van de productieketen te demonteren. Bijvoorbeeld in de food- en maakindustrie. Zo reinigen we ook specifieke, extra vervuilde machineonderdelen en oppervlakten uit de machines die anders moeilijk bereikbaar zijn. Uw hele productielijn is daarna grondig en hygiënisch schoon.

Aanvullende werkzaamheden industriële schoonmaak

Naast de industriële reiniging zijn we ook direct inzetbaar om wanden, vloeren, plafonds, leidingen, grondstofreservoirs en voorraadruimten grondig industrieel te reinigen. Dit kan als onderdeel van de dagelijks reguliere schoonmaak of als periodiek schoonmaakonderhoud worden uitgevoerd. U ontvangt een bevestiging van de verrichte werkzaamheden, zodat u te allen tijde voldoet aan de hygiëne- en onderhoudsnormen van uw bedrijf.

science-in-hd-pAzSrQF3XUQ-unsplash

Industriele reiniging

Industriële reinigingstechnieken

Diverse schoonmaakmethoden voor het beste resultaat

Bij het industrieel reinigen van uw productieruimten en machines maken we gebruik van diverse schoonmaaktechnieken. We maken onder meer gebruik van droogijsreinigen en droogijsstralen, hoge druk reinigen en stoomreiniging. Daar waar nodig combineren we verschillende reinigingsmethoden voor het beste resultaat.

Voordelen van industriële reiniging

Wat levert professionele industriële reiniging u op?

 • Hogere productiviteit
 • Langere levensduur machines
 • Efficiënte productieprocessen
 • Optimale hygiëne
 • U voldoet te allen tijde aan wet- en regelgeving
 • Minder calamiteiten en storingen

Waarom industriële reiniging door Cleanfix?

 • Gespecialiseerd en gecertificeerd
 • Goed opgeleide, ervaren schoonmakers
 • Flexibel en snel
 • Professionele service
 • Kwaliteit en veiligheid
 • Scherp in prijs en kwaliteit

Bent u benieuwd welke reinigingsmethoden het schoonste resultaat geven in uw fabriek of productieruimte?

Bel Cleanfix voor advies

Wij beantwoorden graag al uw vragen.
Bel 0570 - 220 693

Ontvang een offerte of stel uw vraag