Over ons

Schoonmaakbedrijf Cleanfix in Deventer

Cleanfix Schoonmaakdiensten is een gespecialiseerd schoonmaakbedrijf in Deventer. Opgericht in 2009 is Cleanfix inmiddels een gevestigde naam in Deventer en omstreken. We leveren zowel regionaal als landelijk schoonmaakdiensten aan de industrie, (productie)bedrijven, kantoren, winkels, VVE’s, scholen en particulieren.

Cleanfix schoonmaakdiensten Deventer

Cleanfix is klein begonnen en groeit gestaag. Met inmiddels 5 vaste medewerkers en een flexibele personeelsschil zijn we in het hele land actief voor een steeds grotere groep vaste klanten.

Professionals op het gebied van:

Kwaliteit en hygiëne

Met hart voor het werk en persoonlijke aandacht voor de klant, werken we iedere dag aan schone werkplekken en een hygiënische productieomgeving voor onze klanten. De kwaliteit van óns werk, werkt door in de prestaties van úw mensen en machines. Met dat in ons achterhoofd leveren wij de professionele schoonmaakdiensten die aansluiten bij uw wensen en behoeften.

Werken bij Cleanfix

Word jij onze collega?

Woon je in (de omgeving van) Deventer? Ben je op zoek naar een leuke baan bij een schoonmaakbedrijf en wil je snel aan de slag? Schoonmaakbedrijf Cleanfix is op zoek naar nieuwe collega’s! Meer weten? Bel Yon op 0570 - 220 693.

Onze schoonmaakdiensten bij u op de werkvloer

Een kwestie van vertrouwen

Mensen werken beter en voelen zich prettiger in een schone werkomgeving. Ook voor de kwaliteit van uw productie is een schone productieomgeving een voorwaarde. Vaak zijn wij aan het werk als u er niet bent. In de vroege ochtend, ’s avonds of in het weekend. U moet erop kunnen vertrouwen dat wij onze afspraken nakomen. En dat we te allen tijde discreet omgaan met kostbare machines en zaken waar privacy een rol spelen.

Bij Cleanfix Schoonmaakdiensten kunt u dat! Wij halen niet alleen voldoening uit de schoonmaakresultaten die we leveren, maar zijn tevens graag die betrouwbare partner waar u altijd op kunt vertrouwen.

Waarom werken met Schoonmaakbedrijf Cleanfix uit Deventer

Onze schoonmaakprofessionals maken het verschil

  • Hart voor de zaak
  • Gespecialiseerde schoonmaaktechnieken
  • Goed opgeleide en gecertificeerde schoonmakers
  • Flexibel, snel en 100% maatwerk
  • Met oog voor duurzaamheid en milieu
  • Korte lijnen en persoonlijk contact
  • Scherp in prijs en kwaliteit

Op zoek naar professioneel schoonmaakbedrijf waar u op kunt vertrouwen?

Bel Cleanfix voor advies

Wij beantwoorden graag al uw vragen.
Bel 0570 - 220 693

Ontvang een offerte of stel uw vraag