Over ons

Over ons

Cleanfix is een relatief kleine, zelfstandige schoonmaakorganisatie uit Deventer. Onze medewerkers zijn geen naamloze passanten, maar ze voelen nog de verbondenheid met hun werk. Altijd 100% gemotiveerd om hun klanten maximaal van dienst te zijn. Wij staan daarom niet alleen klaar voor geplande en periodieke werkzaamheden, maar ook op speciaal verzoek, al dan niet eenmalig.
Ons werkgebied beslaat -ruwweg- de provincies Overijssel en Gelderland. We zorgen voor dagelijks en periodiek onderhoud van woongebouwen, kantoren en fabrieken, met als specialisatie het reinigen van machines en installaties door middel van droogijsreiniging

Naast een grote betrokkenheid onderscheiden we ons door de kwaliteit van ons werk:

  • Onze gemotiveerde medewerkers verstaan hun vak
  • Wij gaan zeer vertrouwelijk om met privacy-gevoelige informatie
  • We gebruiken uitsluitend de kwalitatief beste materialen, met alle aandacht voor milieuvriendelijkheid
  • We zijn betrouwbaar en flexibel
  • Onze dienstverlening is transparant
  • Onze tarieven zijn aantrekkelijk, eerlijk en reëel
  • We onderhouden altijd direct en persoonlijk contact

 

Schoonmaak en privacy

Een schoonmaker werkt vaak op tijden dat een opdrachtgever dat niet doet: ‘s morgens vroeg, ‘s avonds of in het weekend. U moet daarom voor 100% kunnen vertrouwen op het nakomen van afspraken en op de nodige discretie. Bij Cleanfix kunt u dat. Het hoge kwaliteitsniveau dat we onszelf opleggen, heeft ertoe geleid dat we (ook) schoonmaakwerkzaamheden verrichten voor diverse organisaties waarbij privacy en hygiëne een (extra) grote rol spelen. Tot onze klantenkring mogen wij ondermeer huisartsen, tandartsen en horecabedrijven rekenen. 

Neem contact op

Wij wijzen u op onze privacyverklaring.