topfoto-vloeren

Specialistische schoonmaak

Schoonmaakbedrijf voor specialistische schoonmaak
Voor kantoren, winkels, scholen, bedrijven én particulieren

Naast de dagelijkse reguliere schoonmaak voeren wij ook de specialistische schoonmaak van uw interieur, school, kantoorgebouw of productieruimte uit. Deze periodieke schoonmaakwerkzaamheden zorgen voor extra reiniging en hygiëne. Ze zijn essentieel voor het behoud en onderhoud van uw schoolgebouw, kantoorpand of bedrijfsruimte.

Periodieke specialistische schoonmaak

Ons aanbod

Schoonmaakbedrijf Cleanfix levert zowel specialistische schoonmaakdiensten aan bedrijven als particulieren. Denk aan onder meer:

Professionele bouwschoonmaak voor particulieren

Eenmalige bouwschoonmaak bij verkoop, oplevering of verbouwing van uw woning

Steeds vaker schakelen particulieren een professioneel schoonmaakbedrijf in voor een grondige schoonmaak van hun woning. Bijvoorbeeld bij de verkoop of oplevering van hun huis. Of na een ingrijpende verbouwing. Schoonmaakbedrijf Cleanfix reinigt uw huis grondig en snel op een professionele, veilige manier.

Milieuvriendelijke schoonmaakmethoden en middelen

Bij een bouwschoonmaak kan een emmer met sop niet ontbreken. Maar daarnaast maken we gebruik van specialistische schoonmaakmethoden en -apparatuur. Bijvoorbeeld om bouwstof, restjes bouwmateriaal, een cementsluier, vervuilde vloeren, lijmresten etc. snel en grondig te verwijderen. Denk aan speciale vloerreinigers en stoomreinigers. Stoomreiniging is effectief en milieuvriendelijk. Zo kunnen we het gebruik van chemische of agressieve schoonmaakmiddelen volledig achterwege laten.

Uw woning grondig schoonmaken?

Cleanfix staat voor u klaar met advies en een betaalbare aanpak!

Neem direct contact met ons op

Specialistische schoonmaak van vloeren en tapijten

Periodiek onderhoud verlengt gegarandeerd de levensduur van uw vloer!

Vloeren worden intensief gebruikt. Op tijd uw vloer reinigen en onderhouden is het behoud van uw vloer. De vloer blijft mooi en gaat langer mee. Daarnaast vermindert periodiek onderhoud de kans op stof, allergieën en vervelende geurtjes.

Uw vloer is weer als nieuw

Of het nu gaat om een tapijt, marmoleum, natuursteen of pvc, schoonmaakbedrijf Cleanfix heeft de kennis en ervaring in huis om iedere vloer te reinigen. Afhankelijk van het type vloer en het type vuil gebruiken we verschillende schoonmaakmethoden. De meest gebruikte schoonmaakmethoden zijn schrobben, dweilen en stoomreiniging.

Specialistische schoonmaak

Zoekt u een flexibele schoonmaakpartner die maatwerk levert voor uw schoonmaakklus?

Bel Cleanfix voor advies

Wij beantwoorden graag al uw vragen.
Bel 0570 - 220 693

Ontvang een offerte of stel uw vraag